Baby club

Milá maminko, milý tatínku, jste na rodičovské dovolené, která vám už tak trošku leze na hlavu?

Nebyli jste v kině ani nepamatujete a doma už znáte každý kout?

 

Tak přesně pro vás jsme připravili koncept Baby club!

Baby club je určen pro rodiče s dětmi do školkového věku. Při každé této projekci není zhasnuto v sále, počítáme se zaparkovanými kočárky a s hlukem.

Při takové projekci stihnete film, přebalit i podělit se o zážitky s dalším rodičem.

V biografu Kotva je také připraveno zázemí pro přebalování i kojení ve speciálně určené místnosti, kde máte soukromí.

Baby club bude pravidelně každou předposlední středu v měsíci od 9:30.

Film budeme vybírat společně, abychom měli jistotu, že vás bude bavit. Sledujte proto naše sociální sítě, kde nás naleznete jako Biograf Kotva.

 

Otázky a odpovědi:

Budu platit jen za sebe nebo i za dítě?

Vstupenku na projekci si kupuje pouze rodič.

Bude před projekcí i během ní otevřená kavárna?

Ano, půl hodiny před začátkem projekce a během celé projekce bude otevřená kavárna, která navíc také disponuje dětským koutkem.

Dostanu se s kočárkem až do sálu?

Ano, z boční strany budovy je bezbariérový vstup přímo do sálu, platí ale zlaté pravidlo “Kdo dřív přijde, ten dřív mele”, sál není nafukovací, ostatní kočárky se pohodlně vejdou do vestibulu kina, kde se o ně nemusíte bát.

Pokud mám starší dítě, které už chodí do školky, můžu ho vzít s sebou?

Ano můžete, primárně je ale baby club určen pro rodiče s dětmi do 3 let.

Mám jiný dotaz, na koho se mohu obrátit?

Napsat nám můžete na našich sociálních sítích nebo využít emailovou adresu produkce@biografkotva.cz

Více info

Sladký život | BABY CLUB

Mistr světa v hokeji, který miluje krásné ženy a rychlá auta, musí projít nečekanou životní zkouškou, aby nezklamal své nové přátele a rodinu, o jejíž existenci neměl tušení. Vladimír Polívka v nové komedii od tvůrců filmu ŽENY V BĚHU. Hokejový reprezentant Rosťa Beran (Vladimír Polívka) je borec každým coulem. Žije v luxusním bytě, má rychlé auto a spoustu mladých milenek v duchu hesla: Nad třicet let neberu! Peníze a titul mistra světa mu dávají báječný pocit nedotknutelnosti a nadřazenosti. Ale nic netrvá věčně… Nečekaný kolaps v posteli s krásnou blondýnou udělá za Rosťovou bohorovnou pohodou tlustou EKG čáru. Transplantaci jeho nového srdce povede přísná lékařka Magda (Petra Hřebíčková), se kterou kdysi strávil jedinou noc a už se jí nikdy neozval. Dluhy z rozmařilého života navíc Rosťu připraví o poslední korunu a jediné, co mu ze slavného života zbude, je medaile mistra světa, kterou pro něj zachrání bývalý manažer a kamarád (Vojtěch Kotek). Rosťa v sobě musí najít novou životní energii, optimismus a odvahu začít znovu od nuly. Pomáhá mu především Jindřich (Jan Cina), seriózní a zodpovědný chlapík, který sám vychovává šestiletou dcerku, má zlaté srdce a i když Rosťu nejdřív upřímně nesnáší, brzy se z nich stanou nejlepší přátelé. Rosťa s překvapením zjišťuje, že život obyčejných smrtelníků může být stejně nádherný a jedinečný, jako láska k té pravé ženě nad třicet… Zobrazit více

2D ČV MP